1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.
2. Skær broccoli i mindre stykker, kan også anvende broccoli fra frost.
3. Varm olien op i en non stik pande, når olien er blevet varm, tilføjes broccolien.
4. Når de har fået 3 min tilføjes kartoflerne, presset hvidløg, samt 1 spsk Mamma Sutha curry, og de 250 g Rata touille grønsagsmix.
5. Mix det sammen og giv det 5-7 min, søg for at rører rundt, så det ikke brænder på.
6. Tilføj nu grønsagsbollion, de 3 dl vand & 1 dl madfløde, rør nu stille og roligt rundt i det.
7. Lad det simre på lav varme i det 10-15 min, husk og Rør rundt i curry en, engang imellem.
8. Ønskes der mere væske kan man snildt bruge 1 dl vand mere.
9. Smag til med salt og peber.
Retten serveres med enten ris eller naanbrød.