Vegatarisk curry

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.

2. Skær broccoli i mindre stykker, kan også anvende broccoli fra frost.

3. Varm olien op i en non stik pande, når olien er blevet varm, tilføjes broccolien.

4. Når de har fået 3 min tilføjes kartoflerne, presset hvidløg, samt 1 spsk Mamma Sutha curry, og de 250 g Rata touille grønsagsmix.

5. Mix det sammen og giv det 5-7 min, søg for at rører rundt, så det ikke brænder på.

6. Tilføj nu grønsagsbollion, de 3 dl vand & 1 dl madfløde, rør nu stille og roligt rundt i det.

7. Lad det simre på lav varme i det 10-15 min, husk og Rør rundt i curry en, engang imellem.

8. Ønskes der mere væske kan man snildt bruge 1 dl vand mere.

9. Smag til med salt og peber.

Retten serveres med enten ris eller naanbrød.

TIPS & TRICKS

Ønsker man retten lidt stærkere, kan man hælde 1 spsk. Mamma Sutha curry mere i.

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.