Tandoori-kylling

4 pers.

1-1,5 time

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Start med at skyl kyllingerne, og lig dem til side. 

2. Mix nu alle ingredienserne sammen i en skål.  

3. Kom kyllingerne ned i skålen, og mix det godt rundt, dæk skålen til, og lad dem hvile i køleskabet i ca. 30 min, har man god tid, så giv det gerne 1-2 timer i køleskabet. 

4. Tag et fad, og læg et stk. bagepapir ovenpå, herefter ligger du kyllingerne, læg dem ind i ovnen, og giv dem 35-40 min. på 180 g. 

5.Vend gerne kyllingerne efter 20 min, ser de lidt tør ud, kan du smør kyllingerne med fyldende smør. 

6. Efter de 35 min. tages de ud af ovnen, og lad dem hvile i ca. 7 min.

TIPS & TRICKS

Har du en Grill, så giv dem 20 min, og du får rigtig lækker grillet kød.

TIPS & TRICKS

Man kan sagtens lave denne opskrift med kylling filet.

TIPS & TRICKS

Serveres med Ris, Naan Brød, lækker raita salat, som vi også har som opskrift, eller en god omgang pomfritter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.