1. Skræl kartoflerne og kog dem i ca. 15-20 min.
2. Skær løget ud i små tern, og pil hvidløg og pres det til det bliver en slags paste.
3. Skræl gulerødderne og riv det, samt skær porren ud i små stykker.
4. Tag en gryde frem, og hæld 2 spsk. olie ned i, svits nu løgene, og hvidløg til det er gylden.
5. Herefter kommes porre og gulerødder samt grønsagsbollion ned i gryden.
6. Når det hele er blevet lidt blødt, tilsættes tun samt makrellen & Mamma Sutha Dahl Mix.
7. Tage gryden af varmen, lade det køle lidt.
8. Tag de kogte kartofler, og hak det groft, mix det nu sammen med fyldet nede i gryden.
9. Nu laves der små kugler ud af fiske fyldet, man kan selv bestemme størrelsen. Lad dem køle lidt af i køleskabet i 20 min.
10. Tag ca. 2 æg og pisk det i en skål, tag en tallerken og fyld den op med Rasp.
11. Dyp nu fiske kuglerne i ægget først, og derefter ned i raspen.
12. Tag en høj gryde, og fyld den op med olie, ca. halv fyldt, nok til at kuglerne kan blive friture stegt.
13. De skal ca. have 4 min. Eller til at de er blevet gylden i farven.
7 reaktioner
Awesome! Its in fact remarkable post, I have got much clear idea regarding from this post. Eryn Merrick Jude
Incredible points. Outstanding arguments. Keep up the amazing work. Daisie Sandor Margie
Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to convey her. Peta Matthus Misha
I really like it when folks come together and share views. Great site, stick with it. Maryjane Georgie Gudren
Excellent way of explaining, and good post to take facts concerning my presentation topic, which i am going to convey in college. Casandra Godfrey Sherwynd
The details mentioned within the post are some of the best accessible. Goldi Cointon Jacqui
The manufacturer gave us a big discount under the premise of ensuring the quality of products, thank you very much, we will select this company again. Jade Leighton Fulton