Sydindiske Fiske Kugler

4 pers.

35-40 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og kog dem i ca. 15-20 min.

2. Skær løget ud i små tern, og pil hvidløg og pres det til det bliver en slags paste.

3. Skræl gulerødderne og riv det, samt skær porren ud i små stykker.

4. Tag en gryde frem, og hæld 2 spsk. olie ned i, svits nu løgene, og hvidløg til det er gylden.

5. Herefter kommes porre og gulerødder samt grønsagsbollion ned i gryden.

6. Når det hele er blevet lidt blødt, tilsættes tun samt makrellen & Mamma Sutha Dahl Mix.

7. Tage gryden af varmen, lade det køle lidt.

8. Tag de kogte kartofler, og hak det groft, mix det nu sammen med fyldet nede i gryden.

9. Nu laves der små kugler ud af fiske fyldet, man kan selv bestemme størrelsen. Lad dem køle lidt af i køleskabet i 20 min.

10. Tag ca. 2 æg og pisk det i en skål, tag en tallerken og fyld den op med Rasp.

11. Dyp nu fiske kuglerne i ægget først, og derefter ned i raspen.

12. Tag en høj gryde, og fyld den op med olie, ca. halv fyldt, nok til at kuglerne kan blive friture stegt.

13. De skal ca. have 4 min. Eller til at de er blevet gylden i farven.

TIPS & TRICKS

Disse Fiske kugler kan nydes med ketchup eller hot sovs.

7 reaktioner

  1. Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to convey her. Peta Matthus Misha

  2. Excellent way of explaining, and good post to take facts concerning my presentation topic, which i am going to convey in college. Casandra Godfrey Sherwynd

  3. The manufacturer gave us a big discount under the premise of ensuring the quality of products, thank you very much, we will select this company again. Jade Leighton Fulton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.