Rejecurry er en super lækker opskrift, som er hurtig og simpel og lave. Jeg elsker at bruge meget tid i køkkenet og at finde på nye spændende opskrifter, som ikke kræver for meget tid eller er for omkostningstung.
Jeg er selv en stor madelsker og bruger rigtig mange timer i køkkenet, men har forståelse for at alle ikke har tid og overskud i hverdagen til dette. På baggrund af det har jeg udviklet denne virkelig simple og smagfulde ret.
I denne reje curry gøres der brug af Mamma Sutha Grill Mix. Denne blanding er valgt fordi det giver rejerne en sød og grillet smag.
Rejecurry har en frisk, mild og cremet smag, som er medvirkende til at denne ret er et hit blandt alle aldersgrupper.
Såfremt man ikke er fan af seafood kan retten også laves med f.eks. kylling.
1. Lav marinade ved at presse hvidløg, Mamma Sutha Grill Mix i 1 spsk. olie. Bland rejerne i marinden og stil det til side.
2. Mens rejerne hviler i marinaden skæres alle grønsagerne i små tern.
3. Varm en dyb pande op og tilføj 2 spsk. Svits herefter løg til det får en gylden farve.
4. Tilføj herefter de resterende grønsager, samt grønsagsboullion og lad det stege i ca. 10 min.
5. Tilføj nu de marinerede rejer og lad hele retten stege i yderligere 10 min.
6. Tilføj herefter creme fraiche og lad retten småsimre i yderligere 10 min.
7. Tilføj kokosmælk og giv retten 6-7 minutter. Smag hefter til med salt og peber.
Velbekomme!