Raita salat

4 pers.

5-10 min

Raita salat serveres oppe som en sidedish til mange indiske retter.

Salaten består af agurk, tomat, løg og creme fraiche. Grundet den store mændgde creme fraiche i salaten, fungerer den godt som tilbehør til stærke retter, da creme fraichen er med til at neutralisere chillien i mindre grad.

Dette er raita salat, som jeg synes den skal laves, men man kan sagtens tilføje andre eller flere grønsager efter eget ønske.

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær tomat, agurk og rødløg i mindre tern, og put dem herefter i en skål.

2. Hæld derefter creme fraiche ned i skålen og miks det hele godt sammen.

3. Smag til med salt og peber.

Velbekomme!

TIPS & TRICKS

Når jeg selv laver raita salat, benytter jeg en creme fraiche med 18% fedt for at gøre salaten lidt tykkere.

TIPS & TRICKS

Når du skærer tomaterne, kan du eventuelt fjerne indmaden for at undgå at salaten bliver for vandet. Dette plejer jeg selv at gøre for at opnå den bedste konsistens.

5 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.