One pot bolognese

3-4 pers.

30-40 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tilsæt olie i en høj pande eller gryde, smid hakket oksekød ned i og svits kødet til det er blevet brunt.

2. Når kødet er blevet brunt, tilsættes 2 tsk. hakket hvidløg, samt 2 spsk Mamma Sutha Grill, Mix det godt sammen, og giv det 5 min.

3. Hæld nu Pastasovsen ned i og rør det rund, giv det 5 min.

4. Nu tilføjes 1 grøntsagsbouillon, 5 dl vand, 1 dl. Mælk, og de 750 g pasta, rør godt rundt, og lad det små simre i 10-15 min, sørg for at røre rundt en gang imellem, så det ikke sidder fast i bunden.

5. Efter de 15 min, tilsættes 1 dl. Mælk, samt 150 g revet cheddarost, og giv det yderligere 15 min, igen skal man huske og rører rundt, så det ikke brænder på, føler man at der mangler væske, tilføjer man bare 1 dl vand, eller mælk hvis man ønsker det dejligt cremet.

6. Smag til med salt og peber.

TIPS & TRICKS

Man kan også koge pastaen for sig selv, imens man laver selve bolognesen, og derefter smid pastaen ned til sovsen, og lad det koge sammen i ca. 7 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.