1. Tilsæt olie i en høj pande eller gryde, smid hakket oksekød ned i og svits kødet til det er blevet brunt.
2. Når kødet er blevet brunt, tilsættes 2 tsk. hakket hvidløg, samt 2 spsk Mamma Sutha Grill, Mix det godt sammen, og giv det 5 min.
3. Hæld nu Pastasovsen ned i og rør det rund, giv det 5 min.
4. Nu tilføjes 1 grøntsagsbouillon, 5 dl vand, 1 dl. Mælk, og de 750 g pasta, rør godt rundt, og lad det små simre i 10-15 min, sørg for at røre rundt en gang imellem, så det ikke sidder fast i bunden.
5. Efter de 15 min, tilsættes 1 dl. Mælk, samt 150 g revet cheddarost, og giv det yderligere 15 min, igen skal man huske og rører rundt, så det ikke brænder på, føler man at der mangler væske, tilføjer man bare 1 dl vand, eller mælk hvis man ønsker det dejligt cremet.
6. Smag til med salt og peber.