1. Skær tomaterne i tern / den størrelse du vil have i retten. Læg dem til side.
2. hæld olien op i en høj pande, og steg det skåret løg til de er gylden, herefter skær oksekødet i små tern, og svits det på panden med løgene til kødet har fået lidt farve.
3. Tilsæt herefter tomaterne, presset hvidløg, samt ingefær og rør rundt.
4. Tilsæt en 1 spk. Krydderi (Tilsæt 2 hvis du kan lide det stærkt).
5. Ydermere tilsættes bouillon og 1 tsk. salt. Bland det godt sammen.
6. Tilsæt 2 dl vand eller madfløde og lad retten simre færdig på middelvarme i 10-15 min.
7. Smag til med salt/peber og server retten.
2 reaktioner
Det er desværre en forkert opskrift , der ligger her 🤨
Håber du vil ligge den rigtig ind 🙏
Hej Gitte 🙂
Det beklager vi meget, vi har haft lidt problemer med opskrifter siden, men nu skulle alle opskrifter gerne være på plads igen 🙂