Oksecurry

4 pers.

20-35 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær tomaterne i tern / den størrelse du vil have i retten. Læg dem til side.

2. hæld olien op i en høj pande, og steg det skåret løg til de er gylden, herefter skær oksekødet i små tern, og svits det på panden med løgene til kødet har fået lidt farve.

3. Tilsæt herefter tomaterne, presset hvidløg, samt ingefær og rør rundt.

4. Tilsæt en 1 spk. Krydderi (Tilsæt 2 hvis du kan lide det stærkt).

5. Ydermere tilsættes bouillon og 1 tsk. salt. Bland det godt sammen.

6. Tilsæt 2 dl vand eller madfløde og lad retten simre færdig på middelvarme i 10-15 min.

7. Smag til med salt/peber og server retten.

TIPS & TRICKS

Denne ret passer godt til ris, eller Indisk Naan brød, og lækker raita salat, som I også kan finde opskrift på, under opskrifter.

TIPS & TRICKS

Ønskes der mere sovs, kan man altid anvende 1 dl. vand eller madfløde mere.

2 reaktioner

  1. Det er desværre en forkert opskrift , der ligger her 🤨
    Håber du vil ligge den rigtig ind 🙏

    1. Hej Gitte 🙂
      Det beklager vi meget, vi har haft lidt problemer med opskrifter siden, men nu skulle alle opskrifter gerne være på plads igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.