Laks er en populær ret både til hverdag og fest. Laks kan tilberedes på mange forskellige måder, i denne opskrift har jeg retten i ovnen med et strejf af indisk madkultur.
Denne ret er hurtig og nem at lave. Den kan både tilberedes i ovnen, men fungerer også rigtig godt på grillen.
Dengang jeg var lille plejede min mor at lave denne ret, dog brugte hun lang tid på at blande ingredienserne sammen til at lave marinaden. Min mors ret inspirerede mig til at lave min egen Grill Mix, som bliver benyttet i denne opskrift, for at gøre det hurtigt og nemt.
Jeg anbefaler at spise pasta sammen med laksen.
1. Tænd ovnen på 200 grader. – traditionel ovn.
2. Kog pastaen som anvist på pakken.
3. Bland olie, salt og grill mix sammen i en skål og pensel laksene på alle sider undtagen skindsiden.
4. Læg laksen i et ildfastfad og sæt den i ovnen i 20-25 min.
Velbekomme!