Kyllingelår i ovn

2 pers.

40-45 min
(+ 1 time hvile i køleskabet)

Noget af det jeg elsker allermest er grillet kylling, det er altid et hit at have som tilbehør til et tamilsk madbord. Jeg laver ofte denne ret når jeg får gæster på besøg, og skal lave et sydindisk madbord, eller hvis jeg føler at nu har jeg brug for et sundt måltid.

Denne grillkylling er ikke usund på den forkerte made, og er super lækker til en hjemmelavet salat, eller bare på et stykke rugbrød med tomat, avokado. Jeg laver selv denne grillkylling 2-3 gange i ugen, men med forskelligt tilbehør.

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Lig kyllingen i en skål og tilsæt margarine, krydderi og salt. Mix det herefter grundigt sammen.

2. Lad det hvile 1 time i køleskabet.

3. Tænd ovnen på 185 grader varmluft. Lig kyllingerne i en foliebakke eller et indfast fad. Herefter indsættes retten i ovnen i 35 min. når ovnen er varm.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.