1. Kylling fileterne deles i halve, så du får 8 stykker ud af 4 filet, Her efter lig noget bagepapir over og bank brystfileterne flade.
2. Kom de 150 g flæskesvær ned i food processer, eller en kværner, kværn til det er smuldret, lig det over i en skål, og mix det sammen med Mamma Sutha Grill Mix.
3. Lav en æggemasse i en skål, det vil sige de 2 æg piskes i en skål.
4. Tag nu kyllingerne og dyb dem ned i æggemassen, og derefter flæskesvær og lig dem til side.
5. Tag nu en pande, og fyld det halvt op med olie, så vores kyllinger kan få lov til at stege igennem, vent til panden er meget varm, og lig nu kyllingerne ned i, de skal ca. have 3-4 min på hver side, indtil de er gylden brun.
6. Imens kan du varme burgerbollerne.
7. Smør nu Aioli på de varme brød, og lig tomat, agurk, løg, samt cheddarost og de lækre kyllingebøffer på.
2 reaktioner
I have read so many posts on the topic of the blogger lovers but this article is actually a fastidious paragraph, keep it up. Sabine Chan Amarillas
I’d like to thank you for the efforts you have put
in writing this website. I’m hoping to view the same high-grade
content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities
has encouraged me to get my own, personal site now 😉