Kartoffel & Blomkål curry

4 pers.

25-30 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Start med at skæl kartoflerne, og skær blomkål i små buketter (OBS kan også anvende blomkål, fra frysepose). 

2. Varm olien op i en høj (nonstik) pande eller gryde.

3. Tilsæt løg, hvidløg, og svtis til det er blevet gylden. 

4. Tilsæt nu kartoflerne og steg det ca. i 7 min, husk og rør rundt engang imellem.

5. hæld nu Mamma Sutha Curry mix i samt 1 tsk salt, og mix det godt rundt.

6. Tilsæt tomaten i små tern og grønsagsbouillon og lad det koge i ca. 7 min. 

7. Tilsæt nu blomkålen og giv det 10-12 min på lav varme.

8. OBS ønsker man sovs, kan man tilføje 1 dl. kokosmælk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.