Butter Paneer

2 pers.

30-40 min

Denne ret minder meget om butter chicken, men er et godt vegetarisk alternativ. Dette hænger sammen med at kyllingen er blevet udskiftet med paneer ost.

Jeg foretrækker at servere denne ret med ris og naanbrød.

Ingredienser

Eventuelle tilføjelser:

Fremgangsmåde

1. Skær løget i mindre tern/stykker.

2. Hæld det der svarer til ca. 3 spsk. olie i en gryde.

3. Når olien er varm svitset løgene til de er bløde og får en gylden farve.

4. Tilsæt derefter tomatsovs, curry mix og smør. Lad det herefter simre i ca. 10 minutter.

5. Når sovsen er begyndt at have en lidt tyk, tilsættes fløden, grønsagsbouillon, paneer ost og finhakket eller presset hvidløg. Lad det simre i yderligere 7-10 min. (Husk jævnligt at rør rundt)

6. Smag til med salt og peber.

Velbekomme!

TIPS & TRICKS

Hvis det ikke er muligt at finde paneer ost, kan du eventuelt benytte grill ost eller feta.

TIPS & TRICKS

Ønsker du at retten skal være lidt stærkere, kan du tilfælde 1 ekstra spsk. Curry Mix.

TIPS & TRICKS

Denne ret kan også laves med soyabønner eller kylling (Dog er fremgangsmåden med kyllingen en smule anderledes .)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.