Stege Ris

3-4 pers.

30-40 min

Nogle gange kan ren ris godt gå hen og blive kedelig, derfor elsker jeg at pifte det op en gang imellem, især når jeg får gæster på besøg. Jeg elsker en omgang stegt ris til min curry, og det gøre mine gæster ofte også, denne ret kan laves på mange forskellige måder, man kan anvende nærmest alt hvad man begær i grønt, men jeg er speciel stor fan af denne opskrift, masser af grønt og med lidt rejer også, elsker at denne ret har så meget smag, at nogle gange spiser jeg da også lige en ekstra portion inden jeg går i seng. Denne ret er noget hele familien vil kunne nyde rundt om bordet.

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Start med at skræl og skær kartoflerne ud i små tern, læg dem herefter i et ildfad og giv dem 20 min i ovnen på 180 grader.

2. Gøre nu grønsagerne klar, skræl og riv gulerødderne, skær porrer ud i små stykker, og skær løgene ud i små tern.

3. Slå æggene ud i tallerken, og hæld det ned i en wok, og lav æggene som scramble eggs, tag det herefter op, og læg det til siden.

4. Varm nu den samme woke eller dyb pande op med olien, herefter sautere løg og presset hvidløg til det er gylden/brun ca. 7 -10 min.

5. Herfter kommes revet gulerødder, skåret porrer, 1 grønsagsbouillon, 1 spsk Mamma Sutha Dahl Mix, rør nu det hele godt sammen i 7-10 min.

6. Nu hældes det kogte ris ned i, og mix det hele godt sammen i ca. 5 min.

7. Kom nu de ristede kartofler sammen med scramble eggs, & rejerne som du har drænet for vand ned til resten, og rør det hele nu sammen i ca. 5 min, smag til med salt.

TIPS & TRICKS

Denne ret passer til alle slags tilbehør, men kan også nydes alene Husk ens egen fantasi har ingen grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.