Hjemme hos os, var denne ret rigtig populær, mig og mine søskende elskede når Mor lavede det som tilbehør til frokost eller aftensmaden, og stadig i dag, hvor vi alle er blevet voksne, tømmer vi nærmest hele gryden, når hun laver det. Denne ret er simpel og nem, men giver så meget smag. Min mor har vist mig igennem tiden, hvordan man kunne lave denne simple ret på forskellige måder. Man kan skifte porre ud, med enten grønkål, spidskål, eller tilføje en dåse tun, eller små rejer. Kan klart anbefale denne ret til familien, for den er i hver fald populær hos os.
1. Rens og snit porrerne i små stykker, og riv gulerødderne.
2. Varm en høj stegepande med olie, og kom det hakket løg i, når det er blevet lidt gylden, kom så det revet gulerod, 1 -2 tsk Mamma Sutha Curry, presset hvidløg, grønsagsbouillon, samt revet kokos(kan undværes, hvis man ikke har det). Rør det godt sammen i ca. 5-7 min.
3. Lad det simre nogle minutter med låg på panden (5min).
4. Når det begynder og se lidt blødt ud, tilsættes nu salt, peber, imens, piskes de to æg sammen, og herefter hældes ned i stegepanden.
5. Røre nu godt rundt, så ægget ikke sidder fast i bunden, men at det ligner røræg, giv det ca. 5 min.